Boek kamer

Boek nu

Boek direct bij het hotel, u vindt hier de beste prijzen!

Beveiligde boekingsmodule door Cubilis.

COVID 19 UPDATE 8/11/20

UPDATE !!!

VANAF 2/11 BESCHIKKEN DE HOTELGASTEN OVER DE MOGELIJKHEID OM TE DINEREN IN DE KAMER. WE VOORZIEN EEN MOOIE RONDE TAFEL MET RESTAURANTSTOELEN ZODAT U TOCH ROMANTISCH KUNT GENIETEN VAN DE MAALTIJD.

DE GERECHTJES WAARUIT U KUNT KIEZEN: ONZE VOLLEDIGE TAKE-AWAY KAART KUNT U WARM VERKRIJGEN IN UW KAMER. DEZE KAART KUNT U TERUGVINDEN VIA DEZE LINK.
WE REKENEN EEN SERVICE CHARGE BOVENOP DEZE TAKE-OUT PRIJZEN VAN: €3,- VOOR EEN VOORGERECHT, €5,- VOOR EEN HOOFDGERECHT & €1,5 VOOR EEN DESSERT & €7,- VOOR EEN FLES WIJN UIT DE TAKE-AWAY KAART. DIT OM DE EXTRA KOST VAN DE KOK, BEDIENING & AFWASSER TE DEKKEN.

ONTBIJT IS ALTIJD INBEGREPEN IN DE KAMERPRIJS. HIER KUNT U ZELF UW ONTBIJTBOX VULLEN AAN HET ONTBIJTBUFFET & ZO IN DE KAMER GENIETEN.

U kunt dus gewoon uw boeking behouden, of als u nog niet geboekt hebt, online uw boeking maken via onze website.

Bedankt voor uw begrip & tot binnenkort!

Savanna & Guillaume

 

Hotel Hof ter Duinen*** is een gerenommeerd 3-sterren hotel met een prachtige ligging tussen Koksijde en Nieuwpoort, net buiten het centrum van Oostduinkerke, en op enkel 200 m van het strand en duinen. 

Wilt u een weekendje aan zee doorbrengen? Enkele dagen heerlijk ontspannen? Hotel Hof ter Duinen beschikt over 21 comfortabele en moderne kamers uitgerust met alle faciliteiten. In dit gezellige familiehotel voelt u zich onmiddellijk thuis. Alle kamers zijn toegankelijk via de ruime lift. 

De uitstekende ligging, op enkele voetstappen van zee, strand en duinen, kwalitatieve service en de verschillende beschikbare faciliteiten vormen al jaar en dag de succesformule van dit hotel. Hotel Hof ter Duinen is eveneens de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen